02 Mayıs 2024 Perşembe

Psikolog Erkaşda Danışma Merkezini hizmete açtı 

Psikolog Erkaşda Danışma Merkezini hizmete açtı 

Isparta

Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu Psikolog İrem Erkaşda, 6 Mart Caddesinde açtığı danışma merkezinde ergen ve yetişkin gruplarına yönelik danışmanlık hizmeti veriyor.

6 Mart Caddesinde bulunan danışma merkezinin açılışına, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın, Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Baş ve çok sayıda davetli katıldı. Bugüne kadar edindiği tecrübesini kendi kliniğinde danışanlarıyla paylaşacak olan Psikolog İrem Erkaşda ergen ve yetişkin gruplarıyla çalıştığını belirterek, bilişsel davranışçı terapi, ACT terapi, şema terapi, Flash EMDR terapisi, kabul ve kararlılık terapisi konularında hizmet verdiğini ifade etti.  Pandemi nedeniyle görüşmelerini yaklaşık iki yıldır online platformlar üzerinden yaptığını aktaran Erkaşda, “Bir psikolog olarak alet çantamdaki ekoller ile birlikte görüşmeler yapmaktayım. Pandemi nedeniyle görüşmelerimi online platformlar üzerinden yapıyordum. Şimdi kendi kliniğimi açtım ve görüşmelerimi yüz yüze gerçekleştireceğim. Bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Ahmet Tural’a, oda başkanlarımıza, Gazeteciler Derneği Başkanımıza misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İletişim: Kutlubey Mah. 6 Mart Caddesi  Ali Atiker Apt. no:14 Daire 9 Isparta

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sağlıkçı

27 Haziran 2022 Pazartesi 19:57

Tebrik ederim bol kazançlar dilerim.. Böyle gençlere ihtiyacımız var.

Yasemin C.

27 Haziran 2022 Pazartesi 17:13

Boşanma sürecimde kendisiyle tanıştım. Dünya başıma yıkılmış gibiydi. Online ve yüz yüze olarak seanslar yaptık çok şükür çok daha iyiyim. Kendisine minnettarım. Hayırlı uğurlu olsun. Allah yolunu açık etsin.

Kemal

27 Haziran 2022 Pazartesi 17:07

Online görüşmelerde çok faydasını gördüğüm bir psikolog. Hayırlı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR